
1. Kartoffelsuppe: Skræl kartofler og persillerod, og skær dem i mindre stykker. Skyl blomkålen, og del den i små buketter. Skær blomkålsstokken i mindre stykker. Rens forårsløgene, og hak dem groft. Steg det hele i olivenolie i en stor gryde. Drys med chiliflager, og hæld bouillon over. Kog det under låg ½ time. Blend suppen med en stavblender. Pisk flødeosten i, og varm suppen godt igennem. Smag til med salt og peber.
2. Topping: Skær chorizo i strimler. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Steg chorizostrimlerne på en tør og meget varm pande, til de er sprøde. Tilsæt peberfrugt, og steg videre i 2-3 minutter. Servér suppen med den sprøde topping, et drys purløg og brød som tilbehør.
TIP: Du kan bruge pastinak eller knoldselleri i stedet for persillerod.
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Stegte kartofler med tomat og spinat - Få opskriften her
Koteletter med orange mos og bønnesalat - Få opskriften her
Kartoffelsalat med kylling og peanut-chili-dressing - Få opskriften her