Jamie Olivers kvaste kartofler
Her får du en smagsprøve fra Jamie Olivers nye kogebog "Jamies mad på 30 min."
Jamie Olivers menu
Dessert: Ferskner & Vaniljecreme
KVASTE KARTOFLER
Det skal du bruge til 4 personer:
700 g kartofler, gerne maris piper
½ citron
1 toptsk grov sennep
1 lille bdt. frisk bredbladet persille
Sådan gør du:
Skyl og skrub kartoflerne og fjern evt. knaster. Skær store kartofler i halve, stik et par gange i de hele kartofler og kom dem op i en stor mikrobølgesikker skål.
Tilsæt ½ citron og generøst med salt og peber. Dæk skålen med et dobbelt lag plastfilm og stil den i mikrobølgeovnen på fuld effekt i ca. 17 min., eller til kartoflerne er møre.
Tag kartoflerne ud af mikroovnen. Stik forsigtigt i plastfilmen og fjern den. Tjek, at kartoflerne er møre, og fisk den halve citron op.
Tilsæt 1 toptsk sennep, nogle sjatter ekstra-jomfruolivenolie og salt og peber. Hak persillen fint og kom den i.
Kvas kartoflerne med en ske, så alle smagsnuancer blander sig. Sæt gryden på bordet.