Hovedretter

Wraps med andebryst og sesammarineret grønt

Wraps bliver ekstra saftige, når du smører dem med yoghurt, inden du ruller dem sammen. Her får du opskriften på wraps med andebryst og sesammarineret grønt

Wraps med andebryst og sesammarineret grønt 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
2 andebryster
salt og friskkværnet peber
 
SESAM-MARINERET GRØNT
1 frisésalat
1 gul peberfrugt
½ agurk
2 modne avocadoer
saft af ½ citron
3 spsk. sesamolie
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
8 små tortillapandekager
4 spsk. græsk yoghurt
1 spsk. sorte sesamfrø
sød sojasauce
(f.eks. fra Kikkoman)
1 citron
 
PRØV OGSÅ: Wraps med laks og lime
 

Opskrift - sådan laver du wraps med andebryst og sesammarineret grønt 

 
1. Steg andebrysterne på en tør pande med skindsiden nedad. Vend dem, krydr med salt og peber, og steg dem på panden i ca. 15 minutter, til de er færdige.
 
2. SESAM-MARINERET GRØNT: Pluk og skyl salaten. Rens og skær peberfrugt og agurk i tynde stænger. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde både. Rør citronsaft med sesamolie, krydr med salt og peber, og vend grøntsagerne i dressingen.
 
3. SERVERING: Lun pandekagerne som anvist på pakken. Skær andebrysterne i skiver. Smør yoghurt på pandekagerne, og fordel andekød og grøntsager på dem. Rul dem sammen, drys med sesamfrø, og servér med sød sojasauce og citron skåret i både.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Hakkebøffer med bagte rødbeder og marinerede hvide bønner - Få opskriften her

Onsdag: Stegt kylling og spidskålssalat med tranebær og hasselnødder - Få opskriften her

Torsdag: Stegt torsk med fennikel-gulerods-salat og grillet brød - Få opskriften her

Fredag: Lasagne med squash og kødsauce - Få opskriften her

 
Læs mere om: