Vitello tonnato-sandwich
Hovedretter

Vitello tonnato-sandwich

Brug resten af kalveculotten fra dagen før i en italiensk-inspireret sandwich med kalveculotte og tunsauce. Smager fantastisk og tager kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på vitello tonnato-sandwich

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

½ kalveculotte (fra onsdag)
125 g rucola
1 focaccia
1 spsk. kapers

TUNSAUCE

1 dåse tun i olie
1 dl olivenolie
½ dl vand
5 ansjoser
2 spsk. kapers
½ citron
friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du vitello tonnato-sandwich 

 
1. Skær culottestegen fra dagen før i tynde skiver. Har du ikke en rest culottesteg, kan du følge tilberedningen af stegen i onsdagens opskrift.
 
2. TUNSAUCE: Afdryp tunen. Blend tun, olie, vand, ansjoser og kapers sammen til en cremet sauce i en blender eller foodprocessor, og smag til med citronsaft og peber.
 
3. Skyl og tør rucolasalat. Lun focacciabrødet, og fyld det med culottesteg, tunsauce, rucolasalat og kapers.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tacos med barbecuemarinerede rejer - Få opskriften her

Tirsdag: Sød kartoffelsuppe med grønkålspesto - Få opskriften her

Onsdag: Culottesteg med bagte kartofler og bearnaisesmør - Få opskriften her

Fredag: Lun linsesalat med rodfrugter og gedeost - Få opskriften her