Brug resten af kalveculotten fra dagen før i en italiensk-inspireret sandwich med kalveculotte og tunsauce. Smager fantastisk og tager kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på vitello tonnato-sandwich
4 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
½ kalveculotte (fra onsdag)
125 g rucola
1 focaccia
1 spsk. kapers
TUNSAUCE
1 dåse tun i olie
1 dl olivenolie
½ dl vand
5 ansjoser
2 spsk. kapers
½ citron
friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du vitello tonnato-sandwich
1. Skær culottestegen fra dagen før i tynde skiver. Har du ikke en rest culottesteg, kan du følge tilberedningen af stegen i onsdagens opskrift. 2. TUNSAUCE: Afdryp tunen. Blend tun, olie, vand, ansjoser og kapers sammen til en cremet sauce i en blender eller foodprocessor, og smag til med citronsaft og peber. 3. Skyl og tør rucolasalat. Lun focacciabrødet, og fyld det med culottesteg, tunsauce, rucolasalat og kapers.Få indkøbslisten til hele ugen her