Hovedretter

Sandwich med bøf og salat

Madplan for uge 18: Ugens onsdagsopskrift er sandwich med bøf og salat. Få opskriften her

Sandwich med bøf og salat til 4 personer (25 min)

Prøv en oksesandwich med masser af grøntsager og smag fra den krydrede pesto. 
 
DET SKAL DU BRUGE
4 gode bøffer, f.eks. entrecote
1 spsk. solsikkeolie til stegning
 
FYLD
2 gulerødder
1 rødløg
100 g rød mangold (rødbedeblade)
12 sukkerærter
 
KORIANDERPESTO
1 lille bundt koriander
½ frisk rød chili
1 fed hvidløg
½ dl rapsolie
1 spsk. pinjekerner
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
1 stort grovflute
salt og friskkværnet peber
 

Opskrift - sådan laver du sandwich med bøf og salat

 
1. Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, gerne en grillpande, i ca. 3 minutter på hver side. Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Nip og skyl salaten. Skyl og halvér sukkerærter på langs.
 
2. Korianderpesto: Blend ingredienserne til pestoen i en blender eller en minihakker.
 
3. Varm flute i ovnen, og skær det i stykker på 10-12 cm. Flæk stykkerne, og smør begge sider med pesto. Fordel salat på brødet, skær bøfferne i skiver, og fordel dem oven på salatstykkerne. Læg løg, gulerodsstave og sukkerærter i sandwichen, krydr med salt og peber, og servér.
 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Frikadeller med couscous og myntecreme

Tirsdag: Grydestegt kylling med asparges

Torsdag: Mørbradgryde med nye grøntsager

Fredag: Fiskefilet med kaperscreme og nye grøntsager