Opskrift - sådan laver du salat med and, rødbede og gedeost
1. BAGTE RØDBEDER: Tænd ovnen på 220°. Skrub eller skræl rødbeder, og skær dem i både. Vend dem med olie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 25 minutter, til de er møre og let sprøde.
2. Rids skindet på andebrystfileterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Steg kødet på skindsiden i smør på en pande, til skindet er sprødt. Vend dem, og steg i 5 minutter, til de er let rosa indeni. Lad kødet hvile i 10 minutter. Skyl og tør feldsalat, og fordel det på et fad sammen med bagte rødbeder. Skær andebryster i skiver, og anret dem over salaten. Fordel stykker af gedeost over.
3. DRESSING: Pisk ingredienserne sammen, og dryp dressingen over salaten.
4. SERVERING: Rist pinjekernerne let på en tør pande, og drys dem over salaten. Pynt med skovsyre, og servér.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Ristet brød med laks, spinat og pocherede æg - Få opskriften her
Onsdag: Italiensk farsbrød med ovnkartofler og aioli - Få opskriften her
Torsdag: Quesadillas med cheddar, salsa og sorte bønner - Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling med spidskålssalat og ærtedip - Få opskriften her