
1. Varm ovnen op til 200°. Rids fedtsiden på andebrysterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad med fedtsiden opad, og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter. De må gerne være lidt rosa indeni.
2. Rodfrugtsalat: Skræl eller skrub gulerødder og pastinakker. Skyl æblerne. Skær gulerødder, pastinakker og æbler i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skær spidskålen i tynde strimler. Bland det hele godt sammen i en skål. Skræl ingefærstykket, riv det på et rivejern, og vend det i salaten.
3. Citrusdressing: Pres citron og appelsin – du skal bruge 3 spsk. saft fra hver citrusfrugt. Rør citrussaften sammen med honning og olie, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i rodfrugtsalat.
4. Pynt med plukket koriander og mynte. Servér rodfrugtsalat som tilbehør til de stegte andebryster.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.