Ravioli med ærtepesto
Hovedretter

Ravioli med ærtepesto

Snig lidt ekstra grønt ind i en nem pastaret med ærter i den frisklavede pesto. Her får du opskriften på ravioli med ærtepesto

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g frisk ravioli

ÆRTEPESTO

150 g frosne ærter
50 g pinjekerner
25 g parmesan
2 fed hvidløg
¾ bundt basilikum
1 dl olivenolie
saft af ½ citron
salt

TIL SERVERING

25 g parmesan
¼ bundt basilikum

Opskrift - sådan laver du ravioli med ærtepesto 

 

1. ÆRTEPESTO: Kom ærterne i en sigte, og hæld kogende vand over, så de tør op (gem en håndfuld ærter til pynt). Rist pinjekernerne let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker eller foodprocessor, til du får en grov pesto.
 
2. Kog ravioli efter anvisningen på pakken, og vend dem i ærtepestoen.
 
3. SEVERING: Drys pastaen med ærter, friskrevet parmesan og plukket basilikum, og servér.
 
TIP: Ravioli fås i forskellige varianter. Vælg gerne en med f.eks. spinatfyld.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet kulmule med grønne bønner og pesto-kartofler – Få opskriften her

Tirsdag: BLT-rugbrødssandwich – Få opskriften her

Onsdag: Thai-peanut-curry med kylling og søde kartofler – Få opskriften her

Torsdag: Fyldte kebab-auberginer med tabbouleh – Få opskriften her