Mad
16. august 2018

Ravioli med ærtepesto

Snig lidt ekstra grønt ind i en nem pastaret med ærter i den frisklavede pesto. Her får du opskriften på ravioli med ærtepesto
Af: Emma Martiny
Ravioli med ærtepesto

Foto: Winnie Methmann

Snig lidt ekstra grønt ind i en nem pastaret med ærter i den frisklavede pesto. Her får du opskriften på ravioli med ærtepesto
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g frisk ravioli

ÆRTEPESTO

  • 150 g frosne ærter
  • 50 g pinjekerner
  • 25 g parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • ¾ bundt basilikum
  • 1 dl olivenolie
  • saft af ½ citron
  • salt

TIL SERVERING

  • 25 g parmesan
  • ¼ bundt basilikum
Annonce

Opskrift - sådan laver du ravioli med ærtepesto

1. ÆRTEPESTO: Kom ærterne i en sigte, og hæld kogende vand over, så de tør op (gem en håndfuld ærter til pynt). Rist pinjekernerne let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker eller foodprocessor, til du får en grov pesto. 2. Kog ravioli efter anvisningen på pakken, og vend dem i ærtepestoen. 3. SEVERING: Drys pastaen med ærter, friskrevet parmesan og plukket basilikum, og servér. TIP: Ravioli fås i forskellige varianter. Vælg gerne en med f.eks. spinatfyld. Få indkøbslisten til hele ugen her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.