Hovedretter

Quinoatærte med spinatfyld

Start ugen med en grøn og sund tærte med en sprød bund, der er lavet med quinoa og parmesan. Her får du opskriften på quinoatærte med spinatfyld.

Tilberedelsestid: 55 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

Quinoabund:

2 dl quinoa
1 æg
50 g friskrevet parmesan
1 tsk. Salt
1 tærteform, Ø ca. 30 cm

Spinatfyld:

500 g hakket spinat fra frost (optøet)
4 æg
1 dl cremefraiche 18 %
Salt og peber

Opskrift – sådan laver du quinoatærte med spinatfyld

Quinoabund:
Tænd ovnen på 200°. Skyl quinoaen, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad den kogte quinoa køle en smule af. Rør quinoa sammen med æg, fintrevet parmesan og salt i en skål. Tryk herefter massen ud i et jævnt lag i tærteformen. Forbag tærtebunden i ovnen i 15 minutter, til den har sat sig.

Spinatfyld:
Pres den sidste væde fra den optøede spinat fra gennem en sigte. Pisk spinat sammen med æg, cremefraiche, salt og peber til en jævn masse. Hæld massen i den forbagte tærtebund, og sæt tærten i ovnen i yderligere 20 minutter, til fyldet har sat sig. Servér tærten lun.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Karrysuppe med gulerødder og kyllingekødboller – få opskriften her

Onsdag: Empanadas med oksekød og guacamole – få opskriften her

Torsdag: Thailandske rejefrikadeller med agurkesalat – få opskriften her

Fredag: Blomkålssalat med pocheret laks og rugbrødscroutoner – få opskriften her