Hovedretter

Penne med gorgonzola og valnødder

Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på penne med gorgonzola og valnødder

Penne med gorgonzola og valnødder til 4 personer (20 min)

Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit.
 
INGREDIENSER
2 dl piskefløde
300 g gorgonzola
salt og friskkværnet peber
100 g valnødder
400 g pastapenne
100 g rucola
 
Opskrift - sådan laver du penne med gorgonzola og valnødder
 
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Opvarm fløden i en anden gryde. Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber. Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem. Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen). Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen. Skyl rucolaen, og hak den groft. Vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.