Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing
Mad

Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

12. juli 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
En god bøf med sprøde grøntsager og en lækker dressing – så er det fredag! Her får du opskriften på peberbøf med grillet grønt og paprikadressing
4 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 4 peberbøffer a 150 g
  • olie til stegning

Grillet grønt

  • 2 pak choi
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • ½ squash
  • 4 skalotteløg
  • olie til stegning

Paprikadressing

  • 200 ml græsk yoghurt
  • 2 spsk. stærk paprika
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød

Opskrift - sådan laver du peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

  1. Peberbøf: Steg bøfferne i olie i 2-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande.
  2. Lad dem herefter hvile under alufolie.
  3. Grillet grønt: Skyl alle grøntsagerne. Skær pak choi i kvarter, skær peberfrugterne i 4 stykker (fjern kernerne), og skær squash i skiver på langs.
  4. Pil skalotteløgene, og skær dem over på langs.
  5. Paprikadressing: Rør yoghurt sammen med paprika, presset hvidløg, salt og peber.
  6. Servering: Steg brødskiverne på panden. Servér brødet til bøffer, grillet grønt og paprikadressing.

Få indkøbslisten til hele ugen her

Læs også