peberbøf
Hovedretter

Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

En god bøf med sprøde grøntsager og en lækker dressing – så er det fredag! Her får du opskriften på peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing til 4 personer

Tid: 30 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL PEBERBØF MED GRILLET GRØNT OG PAPRIKADRESSING
 
4 peberbøffer a 150 g
olie til stegning
 
GRILLET GRØNT
2 pak choi
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
½ squash
4 skalotteløg
olie til stegning
 
PAPRIKADRESSING
200 ml græsk yoghurt
2 spsk. stærk paprika
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
4 skiver groft brød
 
PRØV OGSÅ: Peberbøf med nudelsalat
 

Opskrift - sådan laver du peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

 
1. Peberbøf: Steg bøfferne i olie i 2-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande. Lad dem herefter hvile under alufolie.
 
2. Grillet grønt: Skyl alle grøntsagerne. Skær pak choi i kvarter, skær peberfrugterne i 4 stykker (fjern kernerne), og skær squash i skiver på langs. Pil skalotteløgene, og skær dem over på langs.  
Paprikadressing: Rør yoghurt sammen med paprika, presset hvidløg, salt og peber.
 
3. Servering: Steg brødskiverne på panden. Servér brødet til bøffer, grillet grønt og paprikadressing.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Salat med tun, edamamebønner, fennikel og æg - Få opskriften her

Tirsdag: Spanske kødboller i krydret tomatsauce med oliven og peberfrugter - Få opskriften her

Onsdag: Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave - Få opskriften her

Torsdag: Torskefilet med sprød top, stegte rodfrugter og agurkecreme - Få opskriften her

 

Læs mere om: