

Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave
DET SKAL DU BRUGE
- 4 kyllingebrystfileter
- 1 spsk. solsikkeolie til stegning
- frisk timian
- salt og friskkværnet peber
SØDE KARTOFLER
- 600 g søde kartofler
- 1 spsk. solsikkeolie
- 1 spsk. tørrede chiliflager
- 1 spsk. spidskommen
- salt
GRØNTSAGSSTAVE
- ½ agurk
- 6 stilke bladselleri
- 4 gulerødder
YOGHURTDRESSING
- 200 ml græsk yoghurt
- 1 tsk. knust spidskommen
- salt
- saft af ½ citron
- 1 tsk. tørrede chiliflager
1. Søde kartofler: Tænd ovnen på 180°. Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med chiliflager, spidskommen og salt. Steg kartoflerne i ovnen i 30 minutter.
2. Kyllingebryst: Brun kyllingefileterne på begge sider i olie på en (grill)pande. Krydr med timian, salt og peber. Lad dem stege færdig i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 10 minutter.
3. Grøntsagsstave: Skyl agurk og bladselleri. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i stave.
4. Yoghurtdressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og servér den som tilbehør til retten
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salat med tun, edamamebønner, fennikel og æg - Få opskriften her
Tirsdag: Spanske kødboller i krydret tomatsauce med oliven og peberfrugter - Få opskriften her
Torsdag: Torskefilet med sprød top, stegte rodfrugter og agurkecreme - Få opskriften her
Fredag: Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing - Få opskriften her