pasta
Hovedretter

Pasta med svampe og kylling

Lav en cremet pastasauce uden fløde ved at bruge den milde italienske friskost ricotta. Her får du opskriften på pasta med svampe og kylling

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

400 g spaghetti, gerne fuldkornsspaghetti
½ tsk. salt

KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE

400 g kylling i strimler
2 spsk. olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
500 g brune champignoner
3 fed hvidløg
250 g frisk spinat
250 g ricotta
skal og saft af ½ usprøjtet citron
1 dl parmesan

TIL SERVERING

50 g parmesan

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og kylling 

1. Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken.
 
2. KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE: Brun kyllingekødet i olie i en dyb gryde. Krydr med salt og peber. Rens og skær champignoner i skiver, og tilsæt. Lad dem stege, til de tager farve. Pil og pres hvidløg, og tilsæt. Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i gryden, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og friskrevet parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
 
3. SERVERING: Vend spaghettien i saucen. Drys med friskrevet parmesan.