Opskrift - sådan laver du pasta med luksus-bolognese
1. LUKSUS-BOLOGNESE: Tag kødet ud af køleskabet. Skær pancetta i tern, og rist det i en tykbundet gryde, til det begynder at blive sprødt. Hak og pil løg. Pil og pres hvidløg. Lad løg og hvidløg stege med i gryden. Hak basilikum (gem lidt til pynt. Hak oregano. Rør basilikum og oregano i gryden. Rens bladselleri, og skær den i tynde skiver. Skyl gulerødder, og riv dem groft, eller skær dem i små tern. Lad bladselleri og gulerødder stege med i gryden. Tilsæt evt. lidt mere olie. Tilsæt kødet, og brun det godt. Krydr med laurbærblade og salt og peber. Hæld hakkede tomater, tomatpuré og rødvin i gryden. Rør rundt, og læg låg på. Lad kødsaucen simre i mindst 1 time, gerne op til 3 timer, inden du smager bolognesen til.
2. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Afdryp.
3. SERVERING: Servér den friskkogte spaghetti med bolognese, friskrevet parmesan og basilikum.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sushi med rejer og asparges - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med edamame-bøf og chilimayo - Få opskriften her
Onsdag: Gyros-kyllingespyd med pitachips og tzatziki - Få opskriften her
Torsdag: Koteletter med grøn bulgursalat - Få opskriften her