Anders Schønnemann
Hovedretter

Omelet med parmaskinke og tomat-topping

Ugens mandagsopskrift er omelet med parmaskinke og tomat-topping. Få opskriften her

Omelet er virkelig nem aftensmad! Og altid topdollar-lækkert.

Omelet med parmaskinke og tomat-topping til 2 personer (20 min)

INGREDIENSER

OMELET

4 æg
½ dl koldt vand
salt
lidt olivenolie

TOPPING

3 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
½ tsk. chiliflager
300 g små tomater
1 rødløg
salt
1 håndfuld plukket oregano
100 g fetaost
1 pakke parmaskinke, ca. 80 g

 

TILBEHØR
salat
evt. rugbrød

Opskrift - sådan laver du omelet med parmaskinke og tomat-topping

1. Pisk æggene med vand og salt, og steg 2 store eller 4 små omeletter i lidt olie på en varm pande.

2. Rør citronsaft, olivenolie og chiliflager sammen. Skær tomaterne i terninger, og hak løget fint. Vend begge dele med dressingen, og krydr med salt. Vend oregano og brud af feta i lige inden servering.

3. Servér den åbne omelet toppet med tomatsalat og med parmaskinke. Giv salat og evt. rugbrød til.

TIP: Også en virkelig skøn weekendmorgenmad

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Thailandsk salat med oksekød - Få opskriften her

ONSDAG: Løgtærte med blå ost - Få opskriften her

TORSDAG: Tom ka suppe med kylling og tomater - Få opskriften her

FREDAG: Moules frites med aïoli og salat - Få opskriften her