Opskrift - sådan laver du mexicanske picadillos
1. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød, og brun det. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Vend ternene i gryden. Tilsæt chilipulver, koriander, salt og peber, og vend rundt. Lad det hele stege i 5 minutter.
2. Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad retten simre i 25 minutter, til kartoflerne er møre.
3. Servering: Lun tacoskallerne. Pluk koriander. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Fyld piccadillo i tacoskallerne, og top med koriander og rødløg.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingelår med peberfrugt-caprese - Få opskriften her
Onsdag: Fladbrødspizza med feta og æg - Få opskriften her
Fredag: Saltimbocca og lun bønnesalat med svampe - Få opskriften her