Kyllingelår med knuste kartofler og pesto
Hovedretter

Kyllingelår med knuste kartofler og pesto

Aftensmaden bliver endnu nemmere, når det hele tilberedes i ét fad. Retten her tager 20 minutter at forberede - resten klares i ovnen. Her får du opskriften på kyllingelår med knuste kartofler og pesto

Forberedelsestid: 20 min
Tilberedelsestid: 35 min
Tid i alt: 55 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

1 kg små kartofler
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
130 g grøn pesto
2 friske mozzarellakugler a 125 g
4 kyllingelår
1 spsk. olivenolie
100 g rucola

Opskrift - sådan laver du kyllingelår med knuste kartofler og pesto 

 
Tænd ovnen på 220°. Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad, og tryk dem flade med en gaffel, så de knuses og dækker bunden af fadet. Dryp en smule olivenolie over kartoflerne, og drys med salt. Fordel skefulde af grøn pesto over kartoflerne. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over fadet. Dup kyllingelårene tørre, og smør dem ind i olivenolie. Læg lårene over kartoflerne i fadet, og krydr dem godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 35 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og skindet sprødt. Servér med skyllet rucola.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Fiskesuppe med knoldselleri og fennikel - Få opskriften her

Tirsdag: Asiatisk nudelsalat med and - Få opskriften her

Onsdag: Broccolifrikadeller med vilde ris og fetadip - Få opskriften her

Torsdag: Græsk bønnefad med tzatziki - Få opskriften her

 

Læs mere om: