cordon bleu
Hovedretter

Kyllinge-cordon bleu med pasta og bønner

Cordon bleu ser imponerende ud på tallerkenen, men er slet ikke svært at tilberede. Her får du opskriften kyllinge-cordon bleu med pasta og bønner

Kyllinge-cordon bleu med pasta og bønner 

Tid: 40 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
2 kugler frisk mozzarella 
1 bundt basilikum
4 skiver serranoskinke
4 kyllingebrystfileter
kødnåle
 
 
PANERING
2 æg 
2 dl rasp
1½ tsk. salt
friskkværnet peber
1 dl hvedemel
smør og olie til stegning
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
TILBEHØR
400 g pastaskruer
250 g grønne bønner
1 glas grøn pesto
 

Opskrift - sådan laver du kyllinge-cordon bleu med pasta og bønner 

1. Del de 2 mozzarellakugler, så du får i alt 4 stykker. Læg 3 basilikumblade på hvert stykke ost, og vikl serranoskinke omkring ostestykkerne. Skær en dyb lomme i hver kyllingefilet. Læg forsigtigt ostestykkerne ind i lommerne, og luk hullet med kødnåle.
 
2. PANERING: Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Hæld mel i en tredje tallerken. Vend først de fyldte kyllingebrystfileter i mel. Vend dem dernæst i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg kyllingestykkerne på en pande i rigeligt smør og olie i ca. 10 minutter på hver side, til de er flot gyldne og gennemstegte.
 
3. TILBEHØR: Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Kog de grønne bønner i en gryde i et par minutter, så de stadig er lidt sprøde og har en flot grøn farve. Skyl dem kort med koldt vand i en sigte, og afdryp. Afdryp pastaen, bland den med bønnerne i en skål, og vend den grønne pesto i. Servér straks til kyllinge-cordon bleu.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tærte med søde kartofler og gedeost – Få opskriften her

Tirsdag: Kebabspyd med pita og rødbedehummus – Få opskriften her

Onsdag: Laksebøffer med stuvet grønkål og ovnstegte kartofler – Få opskriften her

Torsdag: Fransk løgsuppe med brødcroutoner og ost – Få opskriften her

Læs mere om: