Hovedretter

Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner

Når maden skal være klar lynhurtigt, er en wok eller stor pande din bedste ven. Her får du opskriften på kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner

Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner til 4 personer

Tid: 30 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE
600 g kyllingeinderfilet
1 spsk. rapsolie til stegning
1 dåse kikærter
1 gul peberfrugt
1 frisk rød chili
1 spsk. rød karrypasta
200 g edamamebønner uden bælg, fra frost
1 dåse kokosmælk (ca. 400 g)
frisk mynte til pynt
 
TILBEHØR
jasminris (ca. 300 g i rå vægt)
 
PRØV OGSÅ: Thai-kylling med cashewnødder

 

Opskrift - sådan laver du kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner 

 
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
 
2. Steg kyllingefileterne godt på alle sider i olie i en wok eller på en stor pande. Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens chilien, og hak den fint. Steg det hele sammen med kødet. Tilsæt karrypasta, og steg videre. Tilsæt edamamebønner og kokosmælk, og lad retten simre i 5 minutter. Drys med frisk mynte, og servér med kogte ris.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Flæskesteg med ristede kartofler og salat med flødedressing - få opskriften her

Onsdag: Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg - få opskriften her

Torsdag: Fiskefrikadeller med laks, kartofler og myntecreme - få opskriften her

Fredag: Roastbeef med honningmarinerede rodfrugter - få opskriften her