Torsdag, 17. november 2016 - 7:18 - af Camilla Zarah Lawes, Foto: Columbus Leth
Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner til 4 personer
Tid: 30 minutter
DET SKAL DU BRUGE
600 g kyllingeinderfilet
1 spsk. rapsolie til stegning
1 dåse kikærter
1 gul peberfrugt
1 frisk rød chili
1 spsk. rød karrypasta
200 g edamamebønner uden bælg, fra frost
1 dåse kokosmælk (ca. 400 g)
frisk mynte til pynt
TILBEHØR
jasminris (ca. 300 g i rå vægt)
Opskrift - sådan laver du kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Steg kyllingefileterne godt på alle sider i olie i en wok eller på en stor pande. Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens chilien, og hak den fint. Steg det hele sammen med kødet. Tilsæt karrypasta, og steg videre. Tilsæt edamamebønner og kokosmælk, og lad retten simre i 5 minutter. Drys med frisk mynte, og servér med kogte ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Flæskesteg med ristede kartofler og salat med flødedressing - få opskriften her
Onsdag: Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg - få opskriften her
Torsdag: Fiskefrikadeller med laks, kartofler og myntecreme - få opskriften her
Fredag: Roastbeef med honningmarinerede rodfrugter - få opskriften her