

Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg
DET SKAL DU BRUGE
- 4-8 skiver kold flæskesteg
- 1 spsk. rapsolie til stegning
- 4 grove burgerboller
- 4 spsk. god mayonnaise
KÅLSALAT
- 1 spidskål
- 3 gulerødder
SYLTEDE RØDLØG
- 2 rødløg
- 1 tsk. rapsolie til stegning
- 2 spsk. brun farin
- ¼ dl eddike
1. SYLTEDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i olie på en pande. Tilsæt brun farin og eddike, og kog op. Sluk for blusset, og lad løgene trække lidt på panden.
2. KÅLSALAT: Skyl spidskålen, og snit den helt fint, gerne på et mandolinjern. Skræl og riv gulerødderne fint, og bland dem med kålen.
3. Steg flæskestegsskiverne sprøde i olie på en pande. Lun bollerne, flæk dem, og smør dem med mayonnaise. Læg bollerne sammen med flæskesteg, kålsalat og syltede rødløg. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Flæskesteg med ristede kartofler og salat med flødedressing - få opskriften her
Tirsdag: Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner - få opskriften her
Torsdag: Fiskefrikadeller med laks, kartofler og myntecreme - få opskriften her
