Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg
Aftensmad

Flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg

10. februar 2022Opdateret 10. april
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Med en rest kold flæskesteg i køleskabet bliver madlavningen ekstra nem. Her får du opskriften på flæskestegssandwich med kålsalat og syltede rødløg
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4-8 skiver kold flæskesteg
  • 1 spsk. rapsolie til stegning
  • 4 grove burgerboller
  • 4 spsk. god mayonnaise

KÅLSALAT

  • 1 spidskål
  • 3 gulerødder

SYLTEDE RØDLØG

  • 2 rødløg
  • 1 tsk. rapsolie til stegning
  • 2 spsk. brun farin
  • ¼ dl eddike

1. SYLTEDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i olie på en pande. Tilsæt brun farin og eddike, og kog op. Sluk for blusset, og lad løgene trække lidt på panden.

2. KÅLSALAT: Skyl spidskålen, og snit den helt fint, gerne på et mandolinjern. Skræl og riv gulerødderne fint, og bland dem med kålen.

3. Steg flæskestegsskiverne sprøde i olie på en pande. Lun bollerne, flæk dem, og smør dem med mayonnaise. Læg bollerne sammen med flæskesteg, kålsalat og syltede rødløg. Servér straks.

SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på flæskesteg med garanti på sprøde svær. Find den her: Tips til flæskesteg

Se flere opskrifter på sandwich her.

Prøv også:

Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit. Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flæskestegssandwich - måske den mest populære 'dagen derpå'-ret. Se opskriften her: Flæskestegssandwich.

Læs også