krebsehalesalat
Hovedretter

Krebsehalesalat med safran og abrikoser

Opskriften er en del af en komplet julefrokost - her får du opskriften på krebsehalesalat med safran og abrikoser

Krebsehalesalat med safran og abrikoser

Prøv denne lækre salat, der både er lidt spicy og lidt sød i smagen - krebsehalerne kommer virkelig til deres ret. Du kan naturligvis servere på rugbrød, hvis du foretrækker det.

Opskrift til (6 personer)

DET SKAL DU BRUGE
6 skiver hvidt/lyst brød
150 g krebsehaler

DRESSING
250 ml græsk yoghurt 10 %
fintrevet skal af 1 økoappelsin
6 tørrede abrikoser skåret i strimler
3 spsk. fintskåret dild
0,1 g safran
havsalt og friskkværnet peber

PYNT
brøndkarse og chili

PRØV OGSÅ: Krebsehalesalat med et pift af vanilje

Stik hver brødskive ud i en cirkel med en udstikkerform eller et glas med en diameter på 5 cm. Rist brødene gyldne på begge sider. Lad krebsehalerne dryppe fri for væske. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend krebsehalerne i. Anret på ristet brød, og pynt med fintskåret chili og brøndkarse.

FLERE OPSKRIFTER

   
  Orientalske karrysild
med peberrod
og æbler
Mørbradbøffer med
bløde løg og svampe
a la creme
Mini-pariserbøf  

 

     
  Vacherin mont-d'or
og vaniljesyltede
figner
  Panna cotta med
espresso-sirup