Mad
7. februar 2022

Krebsehalesalat med safran og abrikoser

Prøv denne lækre salat, der både er lidt spicy og lidt sød i smagen - krebsehalerne kommer virkelig til deres ret. Du kan naturligvis servere på rugbrød, hvis du foretrækker det.
Af: Camilla Zarah Lawes
krebsehalesalat

Foto: Columbus Leth

Prøv denne lækre salat, der både er lidt spicy og lidt sød i smagen - krebsehalerne kommer virkelig til deres ret. Du kan naturligvis servere på rugbrød, hvis du foretrækker det.
6 personer

Krebsehalesalat

  • 6 skiver hvidt/lyst brød
  • 150 g krebsehaler

Dressing

  • 250 ml græsk yoghurt 10 %
  • fintrevet skal af 1 økoappelsin
  • 6 tørrede abrikoser skåret i strimler
  • 3 spsk. fintskåret dild
  • 0,1 g safran
  • havsalt og friskkværnet peber

Pynt

  • brøndkarse
  • chili
Annonce

Sådan laver du krebsehalesalat

  1. Stik hver brødskive ud i en cirkel med en udstikkerform eller et glas med en diameter på 5 cm. Rist brødene gyldne på begge sider. Lad krebsehalerne dryppe fri for væske.
  2. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend krebsehalerne i.
  3. Anret på ristet brød, og pynt med fintskåret chili og brøndkarse.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.