koteletter
Hovedretter

Koteletter med pandestegte kartofler og æbler

Køb gode koteletter med skaft – så får du mere smag og saftighed for pengene. Her får du opskriften på koteletter med pandestegte kartofler og æbler

Koteletter med pandestegte kartofler og æbler til 4 personer

Tid: 25 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL KOTELETTER MED PANDESTEGTE KARTOFLER OG ÆBLER
4 svine-koteletter med skaft
salt og friskkværnet peber
2 spsk. olivenolie til stegning
 
PANDESTEGTE KARTOFLER
½ kg kartofler
1 løg
2 æbler
2 spsk. olivenolie til stegning
1 lille bundt salvie
salt og friskkværnet peber
 
Koteletter kan lave på mange forskellige måder. Her får du opskriften på koteletter med orange kartoffelmos og bønnesalat
 
1. Pandestegte kartofler: Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Pil løget, og hak det groft. Skyl æbler, og skær dem i både. Steg kartoffelskiver og løg i olie på en pande i ca. 10 minutter, til kartoflerne er møre og sprøde. Tilsæt æblebådene, og lad dem stege med i 2-3 minutter. Hak salvie, og drys det på panden sammen med salt og peber. Skru ned for varmen.
 
2. Koteletter: Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 6-7 minutter på hver side.
 
3. Servér koteletterne med kartofler og æbler, og drys evt. med frisk salvie.
 
TIP: Servér gerne en blandet grøn salat til retten
 
Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Mandag: Bagt laks med ingefær og quinoasalat - Få opskriften her

Tirsdag: Lammeburger med hummus og stegt aubergine - Få opskriften her

Onsdag: Suppe med kylling og perlespelt - Få opskriften her

Fredag: Indisk curry med oksekød og grøntsager - Få opskriften her

 
madplan