Hovedretter

Fiskefilet med peberrodscreme

Ungens onsdagsopskrift er fiskefilet med peberrodscreme. Få opskriften her

Fiskefilet med peberrodscreme til 2 personer (30 min)

Super nemt og anderledes tilbehør med en peberrodscreme til din fisk.

INGREDIENSER
nye kartofler
olivenolie
hakket dild

FISK
4 rødspættefileter
rugmel
olivenolie
salt

ENDVIDERE
100 g flødeost
2 spsk. mælk
salt
masser af revet peberrod
lidt citronsaft

TILBEHØR
salat

Opskrift - sådan laver du fiskefilet med peberrodscreme

1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Lad dem dryppe af, og vend dem med olivenolie og hakket dild inden servering.

2. Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle. Vend dem i rugmel, og steg dem i olie på en varm pande.

3. Rør flødeost med mælk, og smag til med salt, masser af peberrod og lidt citronsaft.

4. Servér fiskefilet med kartofler, peberrodscreme og salat.

TIP: Dampede gulerødder og blomkål er også dejligt og solidt tilbehør til denne her ret.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Grillet schnitzel med bagt græskar - Få opskriften her

TIRSDAG: Pariserbøf med syltede rødbeder - Få opskriften her

TORSDAG: Boghvede-otto med svampe og timian - Få opskriften her

FREDAG: Karry med lam og løgsauce - Få opskriften her