Æggekage med chorizo og bagte peberfrugter
Mad

Æggekage med chorizo og bagte peberfrugter

19. marts 2020
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Giv din æggekage ekstra smag a la Spanien med bagte peberfrugter og chorizo. Her får du opskriften på æggekage med chorizo og bagte peberfrugter.
50 min4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 6 æg
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
  • 100 g frisk gedeost

Fyld:

  • 3 røde peberfrugter
  • 200 g tørret chorizo
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Til servering:

  • Fuldkornsflutes
  • 1 håndfuld bredbladet persille
Fyld: Tænd ovnen på 175°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i grove skiver, og fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til peberfrugtskiverne er møre, og chorizoen er let sprød. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst. Bag fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød og bredbladet persille.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også