Mad

Hot grøntsags-karry

Ugens tirsdagsopskrift er hot grøntsags-karry. Få opskriften her







1 løg, hakket
1 gulerod, revet
2 fed hvidløg, hakkede
10 g ingefær, hakket
lidt olie til stegning
1-2 spsk. rød karrypasta
1 tsk. sukker
1 spsk. limesaft
2 spsk. fiskesauce
1 dåse kokosmælk (400 ml)
2-3 majroer i skiver
2 gulerødder i skrå skiver
200 g babyspinat
ENDVIDERE:
75 g ristede cashewnødder
1 lille bundt plukket koriander
kogte ris, gerne grove
limebåde
Sautér løg, gulerod, hvidløg og ingefær i lidt olie i et par minutter eller fire, men uden at det tager farve. Kom karrypastaen på, og lad den lige varme op. Tilsæt sukker, limesaft, fiskesauce og kokosmælk, og lad karryen koge under låg i ca. 10 minutter, eller til grøntsagerne er helt møre. Blend karryen med stavblender. Sæt den over blusset igen, og tilsæt majroer og gulerødder. Smag til, og lad retten boble et par minutter. Tag gryden af varmen, vend spinaten i, og servér straks med cashewnødder og koriander på toppen. Giv kogte ris og limebåde til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: