Suppe er skøn hverdaggsmad. Og i anledningen af FEMINAs store Guldnummer får du selvfølgelig en herlig guld-suppe!
1. Skræl og riv gulerødder, ingefær og løg. Hak hvidløg-et. Opvarm en gryde med olivenolie, og svits grøntsag-erne. Tilsæt herefter karry og korianderfrø. Steg i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, og kog suppen i ca. 20 minutter. Hæld det hele i en foodprocessor, og blend suppen, til den er jævn og glat. Sigt suppen gennem en grov sigte, og hæld suppen tilbage i gryden. Smag til med salt, peber, appelsinsaft og citronsaft.
2. Tilbehør: Servér suppen varm med en skefuld græsk yoghurt på toppen og friske korianderblade. Spis brød til
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Thai-kokos-kyllinge-suppe - Få opskriften her
Rødbedesuppe med citronmelisse og bacon - Få opskriften her