
1. Pil hvidløg og skalotteløg. Hak skalotteløgene fint. Skær top og bund af citrongræsset, fjern det yderste lag, og hak resten fint. Stød hvidløg, løg, citrongræs og peberkorn godt sammen i en morter. Brug evt. lidt vand for at lette processen. Kog bouillonen op, og tilsæt den stødte masse. Skær kyllingekødet i strimler, og læg dem i suppen. Tilføj evt. kaffirlimeblade. Skær chilien fint, og fjern kernerne. Tilføj chili og kokosmælk, når kyllingekødet er gennemkogt. Lad suppen simre under låg i ca. 10 minutter. Smag suppen til med fiskesauce og saften fra limefrugterne.
2. Tilbehør: Servér suppen varm med plukket koriander og fintskåret chili.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.