
Mad
1. SPELTSALAT: Kog speltkerner efter anvisningen på pakken, og afkøl let. Skyl grønkål, og riv bladene fra stilkene. Hæld kålbladene i en stor skål. 2. MAYO-DRESSING: Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til. Hæld dressingen over grønkålen, og massér den ind i kålbladene med hænderne, til kålen bliver blød. Vend de kogte speltkerner i. 3. Rids skindet på andebrystfileterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Steg andebrysterne på skindsiden i smør på en pande, til skindet er sprødt. Vend dem, og steg i 5 minutter, til de er let rosa indeni. Lad kødet hvile i 10 minutter, inden det skæres i tynde skiver. 4. SPELTSALAT, FORTSAT: Rist valnødder på en tør pande, og hak dem groft. Skyl og skær æbler uden kernehus i papirtynde både. Vend skiver af and, valnødder og æblebåde i salaten. 5. SERVERING: Skær brødet i skiver, og servér til retten. TIP: Du kan skifte and ud med kylling. Få indkøbslisten til hele ugen her