Forretter

Wraps med and og agurk

De fine, enkle wraps med and og sprøde grøntsager er pakket ind i ultra tyndt ”rispapir”. Kan du ikke få fat i det, så brug tynde tortillaer – smagen bliver dog så en anden

Opskrift: Lækre wraps med and og agurk

(4 ruller/8 stk.)
1 stort el. 2 mindre stykker andebryst
salt og peber
½ tsk. stødt nellike
1 agurk
sprøde salatblade af iceberg el. romaine
1 frisk mynte, koriander el. thaibasilikum
4 runde stykker rispapir (stor størrelse, fås i asiatiske butikker. Lav dem én ad gangen. Når rispapiret dyppes hurtigt i vand, bliver det blødt og bøjeligt)

TILBEHØR:
gomadressing (sesamdressing, fås i Sticks'n'Sushi) el. hoisinsauce (blommesauce, fås i supermarkeder) el. østerssauce

Rids fedtlaget på anden, og steg den på en tør pande i ca. 5 minutter. Vend og brun den hurtigt på den anden side. Læg kødet i et lille ovnfast fad, og gnid med salt, peber og nellike. Kom folie over, og steg det i ca. 15 minutter i en 180° varm ovn. Lad det trække uden for ovnen i 20 minutter eller længere.
Skær agurken i fingertykke stave på ca. 15 cm's længde. Skyl og slyng salatbladene. Skyl og hak mynten (eller de andre krydderurter) groft.
Skær anden i meget tynde skiver på skrå. Dyp 1 stykke rispapir i koldt vand. Læg det på brættet, og kom salat, agurk, and og krydderurter på. Fold siderne ind over, og rul dem stramt sammen. Lav 4 ruller, én ad gangen. Skær dem midt over, og servér med friske krydderurter og dressing.
Opskriften er til 4 personer

Se med her, når kokken Carsten Kyster viser dig, hvordan du laver peking and.

Prøv også: Asiatisk and med grøntsager

Prøv også: Gulerodssalat med mini kartofler

Hovedretter - til
hverdag og fest
Dejlige desserter og
skønne kager
Madplan til hele
ugen
Køb dit køkkenudstyr
i feminashoppen.dk
Læs mere om: