laksetatar
Forretter

Virkelig nem laksetatar

af Gitte Heidi Rasmussen 15. juli 2017
Foto: Betina Hastoft
Laksetatar vækker altid lykke ved bordet, og denne version er virkelig nem at lave og har et lækkert strejf af wasabi.

Opskriften er beregnet til 2 personer

Beregnet tid ca. 10 min.

 

Ingredienser til laksetatar

100 g røget laks1 spsk. hakket rødløg1 spsk. hakket kapers50 g agurk i små ternSalt og peber75 g græsk yoghurt 2 %Lidt wasabiKarse100 g groft brød

Prøv også laksetatar med sennepsmayo

Sådan laver du laksetatar:

Skær laksen i små tern og bland dem med rødløg, kapers og agurk. Smag til med salt og peber.Smag yoghurten til med wasabi.Anret laksen på tallerkner, dryp med wasabicreme og drys med masser af klippet karse. Servér groft brød til.

Energi pr. person: 252 kcal. Fordelt på: fedt 30 %,
protein 29 %, kulhydrat 41 %