Forretter

Vagtelæg med radiser og purløgsolie

af Carsten Kyster 1. april 2015
Foto: Columbus Leth
Påskemiddag: Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.

Vagtelæg med radiser og purløgsolie  til 4 personer

DET SKAL DU BRUGE 10 stilke purløg 3 spsk. olivenolie 2-3 radiser 8-12 vagtelæg salt og friskkværnet peber  

Opskrift - sådan laver du vagtelæg med radiser og purløgsolie 

  Hak eller klip purløget fint, og bland det med 2 spsk. olivenolie. Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler. Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien. Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste, med let flydende blomme. Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.  

Opskriften er en del af en komplet påskemiddag – få resten af opskrifterne her

Cava med limoncello - Få opskriften her

Kammuslinger med asparges og jordskokker i æblemarinade- Få opskriften her

Lammekølle med karljohankartofler og spinatsalat med bacon - Få opskriften her

Citronfromage med sprøde tuiles - Få opskriften her