Forretter

Stegt squash og løg i olie

af Louise Dandanell Ørsted 16. maj 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her en lækker grøn salat, som du gerne må ofre en god olivenolie på.

Stegt squash og løg i olieTID: CA. 25 MIN. 

Ingredienser500 g squash2 rødløgOlie til stegning1 fed hvidløg2 spsk olieSalt, peberTimian

Fremgangsmåde

Skær squashen i skiver og steg dem i rigelig olie på en grillpande.

Skær løgene i både og steg også dem i olie. Læg de stegte grøntsager på en tallerken.

Pil og hak hvidløget og rør det med olie.

Hæld dressingen over grøntsagerne, der krydres med salt og peber og pyntes med timian.

Her får du 8 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:

Tun-dip og grissini

 

Grissini med pølser og skinke

 

 

Sardiner i olie

 

 

Kikærtesalat med rucola 

 

Braiseret kanin 

 

Stegt kyllingelever

 

 

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

 

 

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl