Forretter

Squashterrine

af Louise Dandanell Ørsted 24. oktober 2008
TID: 25 min. + bagetid1 squash75 g fast ost, fx cheddar75 g blød gedeost2 dl yoghurt 10%2 æg2 fed hvidløg2 spsk olivenolieBladene fra 5 stilke timian2

TID: 25 min. + bagetid1 squash75 g fast ost, fx cheddar75 g blød gedeost2 dl yoghurt 10%2 æg2 fed hvidløg2 spsk olivenolieBladene fra 5 stilke timian2 spsk hakket rosmarinSalt og peberVask squashen og skær den i tynde skiver. Riv osten. Rør osten sammen med den bløde gedeost, yoghurt og æg. Pil hvidløget, hak det og bland det i sammen med olivenolie og krydderurter. Krydr godt med salt og peber. Beklæd en 1 l rugbrødsform med bagepapir og hæld lidt af ostemassen i. Læg squashen i, skiftevis med ostemassen. Bag terrinen i ca. 45 minutter ved 200 grader.