Skriv søgeord
Forretter
Skaldyrssalat med æble og chili
5. august 2021
af Lone Kjær
Foto: Bjørn Jakobsen
Det her er en suverænt nem og lækker frokostret. Den kan også serveres som forret, men så rækker opskriften til 6 personer.
4 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
2 granny smith æbler
1 avocado
Saft af ½ citron
1 potte dild
150 g rejer
150 g krebsehaler
Salt og peber
Dressing
1 rød chili
2 spsk koldpresset
rapsolie
1 spsk æbleeddike
1 tsk flydende honning
Tilbehør
Groft flutes, 300 g
Opskrift - sådan laver du skaldyrssalat med æble og chili
Halver æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i både.
Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadoen i både.
Dryp citronsaft over æbler og avocado.
Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
Rør chili, olie, eddike og honning sammen.
Hak dilden og vend den med rejer, krebsehaler, æble og avocado.
Dryp dressingen over og krydr med salt og peber.
Server med lune flutes.
Herunder kan du finde flere lækre salater
Læs også
Aftensmad
Salade niçoise med frisk tun og sennepsdressing
Læs også
Aftensmad
Andelår med vintersalat
Læs også
Forretter
Syrlig citrussalat med granatæblekerner
skaldyr
salat
nytårsmenu
nytår
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
Forretter
Forretter
Den ultimative cowboytoast
Forretter
Forretter
Søde kartofler i ovn
Forretter
Forretter
Lobster roll med jomfruhummerhaler
Læs også