Skaldyrssalat med æble og chili
Forretter

Skaldyrssalat med æble og chili

af Lone Kjær 5. august 2021
Foto: Bjørn Jakobsen
Det her er en suverænt nem og lækker frokostret. Den kan også serveres som forret, men så rækker opskriften til 6 personer.
4 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 2 granny smith æbler
  • 1 avocado
  • Saft af ½ citron
  • 1 potte dild
  • 150 g rejer
  • 150 g krebsehaler
  • Salt og peber

Dressing

  • 1 rød chili
  • 2 spsk koldpresset
  • rapsolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk flydende honning

Tilbehør

  • Groft flutes, 300 g

Opskrift - sådan laver du skaldyrssalat med æble og chili

  1. Halver æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i både.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadoen i både.
  3. Dryp citronsaft over æbler og avocado.
  4. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
  5. Rør ­chili, olie, eddike og honning sammen.
  6. Hak dilden og vend den med rejer, krebsehaler, æble og avocado.
  7. Dryp dressingen over og krydr med salt og peber.
  8. Server med lune flutes.

 

Herunder kan du finde flere lækre salater

Andre lækre opskrifter