Mad
5. august 2021

Skaldyrssalat med æble og chili

Det her er en suverænt nem og lækker frokostret. Den kan også serveres som forret, men så rækker opskriften til 6 personer.
Af: Lone Kjær
Skaldyrssalat med æble og chili

Foto: Bjørn Jakobsen

Det her er en suverænt nem og lækker frokostret. Den kan også serveres som forret, men så rækker opskriften til 6 personer.
4 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 2 granny smith æbler
  • 1 avocado
  • Saft af ½ citron
  • 1 potte dild
  • 150 g rejer
  • 150 g krebsehaler
  • Salt og peber

Dressing

  • 1 rød chili
  • 2 spsk koldpresset
  • rapsolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk flydende honning

Tilbehør

  • Groft flutes, 300 g
Annonce

Opskrift - sådan laver du skaldyrssalat med æble og chili

  1. Halver æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i både.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadoen i både.
  3. Dryp citronsaft over æbler og avocado.
  4. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
  5. Rør ­chili, olie, eddike og honning sammen.
  6. Hak dilden og vend den med rejer, krebsehaler, æble og avocado.
  7. Dryp dressingen over og krydr med salt og peber.
  8. Server med lune flutes.

Herunder kan du finde flere lækre salater

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.