Forretter

Salatruller

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Skøn frokost med lækker chilidip. Få opskriften på salatruller her

DET SKAL DU BRUGE: CHILIDIP: 1 rød chilisaft af ½ lime½ meget moden ananas,uden skræl og stok1 tsk. sesamolie1 spsk. fiskesauce2 tsk. risvineddike1 spsk. flydende honningENDVIDERE:1 kyllingebrystsalt2 gulerødder i julienneeller revet100 g kinaradise i julienneeller revet50 g bønnespirer¼ bundt mynte, plukket¼ bundt koriander, plukket½ hovedsalatlimebåde1 håndfuld hakkede, saltedepeanutsSÅDAN GØR DU:Flæk chilien, og fjern og kassér halvdelen af kernerne. Skær chilien i grove stykker, og blend den med limesaft, ananas, sesamolie, fiskesauce, risvineddike og honning. Sæt dippeni køleskabet (den holder i op til 2 døgn). Pochér kyllingebrystet i letsaltet vand lige under kogepunktet. Lad det simre i 15-20 minutter, afhængigt af størrelsen, og lad det derefter trække i vandet i yderligere 15 minutter. Tag det op, og pluk kødet fra hinanden. Anret plukket kylling, gulerødder, kinaradise, bønnespirer, mynte, koriander, salat, limebåde og peanuts på et fad, ogservér med dip. Spis med fingrene. Fyld en smule af det hele i et salatblad, dryp med lidt limesaft, drys med peanuts, og rul salatbladet sammen. Dyp i chilidip - mums!FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole