Skriv søgeord
Forretter
Lakse-carpaccio med hytteost
7. juni 2022
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Husk at fryse laksen i mindst 24 timer, før du skærer den tyndt ud til carpaccio med hytteost og krydderurter.
4 personer
Tid i alt 10 min
Lakse carpaccio
2 laksefileter
1 pakke hytteost
1 citron
1 bdt purløg
2 stilke persille
Sådan laver du lakse-carpaccio med hytteost
Husk at fryse laksefileterne ned i 24 timer inden servering.
Skær fisken i tynde skiver med en skarp filetkniv. Det er lettest, hvis fisken stadig er lidt frossen.
Rør hytteosten med 2 spsk citronsaft og 2 spsk finthakket purløg.
Smag hytteosten til med salt og peber.
Fordel lakseskiverne på 4 kolde tallerkener og dryp med lidt citronsaft.
Skyl 2 stilke persille, pluk dem groft og vend dem med resten af purløget og lidt olivenolie til en lille krydderurtesalat.
Anret laksen med hytteost og krydderurtesalat og server den koldt.
Prøv også:
Sund grønne sahimiruller
Græsk moussaka
Skaldyrssalat med æble og chili
Tigerrejer på rød peber
carpaccio
nytårsmenu
nytår
nytårsforretter
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
Forretter
Forretter
Den ultimative cowboytoast
Forretter
Forretter
Søde kartofler i ovn
Forretter
Forretter
Lobster roll med jomfruhummerhaler
Læs også