Lakse carpaccio
Forretter

Lakse-carpaccio med hytteost

af Julie Hey 7. juni 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Husk at fryse laksen i mindst 24 timer, før du skærer den tyndt ud til carpaccio med hytteost og krydderurter.
4 personer
Tid i alt 10 min

Lakse carpaccio

  • 2 laksefileter
  • 1 pakke hytteost
  • 1 citron
  • 1 bdt purløg
  • 2 stilke persille

Sådan laver du lakse-carpaccio med hytteost

Husk at fryse laksefileterne ned i 24 timer inden servering.

  1. Skær fisken i tynde skiver med en skarp filetkniv. Det er lettest, hvis fisken stadig er lidt frossen.
  2. Rør hytteosten med 2 spsk citronsaft og 2 spsk finthakket purløg.
  3. Smag hytteosten til med salt og peber.
  4. Fordel lakseskiverne på 4 kolde tallerkener og dryp med lidt citronsaft.
  5. Skyl 2 stilke persille, pluk dem groft og vend dem med resten af purløget og lidt olivenolie til en lille krydderurtesalat.
  6. Anret laksen med hytteost og krydderurtesalat og server den koldt.

 

Prøv også: