Mad
12. juli 2021

Kold agurkesuppe

En læskende agurkesuppe, som køler i det varme vejr
Af: Mai Knauer
Kold agurkesuppe opskrift

Foto: Columbus Leth

En læskende agurkesuppe, som køler i det varme vejr
4 personer
Tid i alt 15 min

Det skal du bruge

  • 2 store agurker
  • 1 bundt frisk mynte
  • 6 dl kold hønsebouillon
  • 400 g græsk yoghurt 10 %
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • frisk mynte
  • godt brød
Annonce

Opskrift - sådan laver du kold agurkesuppe

  1. Skyl agurkerne; skær dem i mindre stykker, og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt.
  2. Blend suppen, til den er jævn og ensartet, og smag til med salt og peber.
  3. Stil den på køl, til den skal serveres.
  4. Servér suppen iskold med frisk mynte på toppen og brød til.

Til hovedret og dessert til den perfekte gæstemiddag med nem sommermad anbefaler vi

HOVEDRET: Jomfruhummer og kartoffelsalat med rygeost og radiser- Få opskriften her

DESSERT: Rødgrød med fløde - Få opskriften her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.