Forretter

Karrysild med æble

Et glas marinerede sild kan lynhurtigt trylles om til lækre, frisklavede karrysild.

Antal personer: 8

DET SKAL DU BRUGE

300 g marinerede sild

KARRYDRESSING

1-2 syrlige æbler
2 forårsløg
evt. 1 håndfuld frisk koriander
3 dl græsk yoghurt 10 %
2 dl god mayonnaise
30 g kapers
4-5 spsk. karry
salt og friskkværnet peber
saft af 1 citron

 

 

Opskrift - sådan laver du karrysild med æble

 
1. Karrydressing: Skyl æblerne, og skær dem i tern. Rens forårsløg, og hak dem fint. Hak koriander fint (koriander kan evt. udelades). Bland æbler, forårsløg, evt. koriander, yoghurt, mayonnaise, kapers og karry. Smag til med salt, peber og et dryp citronsaft.
 
2. Skær sildene i mundrette bidder, og vend dem i karrydressingen. Stil karrysildene på køl natten over.