laksetatar
Forretter

Den nemmeste Laksetatar

af Gitte Heidi Rasmussen 12. november 2021
Foto: Betina Hastoft
Laksetatar vækker altid lykke ved bordet, og denne version er virkelig nem at lave og har et lækkert strejf af wasabi. Få opskriften her!
2 personer
Tid i alt 10 min

Laksetatar

  • 100 g røget laks
  • 1 spsk. hakket rødløg
  • 1 spsk. hakket kapers
  • 50 g agurk i små tern
  • Salt og peber
  • 75 g græsk yoghurt 2 %
  • Lidt wasabi
  • Karse
  • 100 g groft brød

Sådan laver du laksetatar:

  1. Skær laksen i små tern og bland dem med rødløg, kapers og agurk. Smag til med salt og peber.
  2. Smag yoghurten til med wasabi.
  3. Anret laksen på tallerkner, dryp med wasabicreme og drys med masser af klippet karse. Servér groft brød til.

 

Energi pr. person: 252 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 29 %, kulhydrat 41 %.

Klar på en ny variation af laksetatar? Tjek hele vores samling herunder:

 

Andre lækre opskrifter