Desserter

Uimodståelige Sarah Bernhardt-kager

af Camilla Zarah Lawes 31. marts 2022
Foto: Martin Tanggaard
Klassikeren som ingen kan modstå! Her får du lækre Sarah Bernhardt-kager, som passer perfekt på kaffebordet.
22 stk
Tid i alt 20 min

FYLD

  • 2½ dl piskefløde
  • 1 tsk instant kaffe-pulver
  • 120 g mørk chokolade

PYNT

  • 80 g mø
  • Evt. tørret havtorn el. lign.

TID: 20 MIN. +  HVILETID

22 små makroner, diam. ca. 3 cm

Fremgangsmåde:

Kog stille piskefløde og kaffepulver op i en lille gryde, til det er opløst. Tag af varmen. 

Hak chokoladen fint og hæld langsomt den varme fløde over og rør, til chokoladen er opløst.

Stil cremen i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne natten over. 

Pisk den kolde creme helt stiv og smør den i små toppe på makronerne.

Sæt dem i fryseren i 1 time.

Smelt chokoladen over vandbad, og tag kagerne direkte fra fryseren og dyp eller pensl med chokoladen og drys med tørret havtorn.

Stil kagerne køligt til servering.