Triple-chocolate-brownie
Mad

Triple-chocolate-brownie

21. februar 2019
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Kalder alle chokoladeelskere! Ikke mindre end tre slags chokolade må der til i denne dejligt snaskede kage. Her får du opskriften på en helt forrygende triple-chocolate-brownie
25 min
Tid i alt 50 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g smør
  • 200 g 70 % mørk chokolade
  • 100 g hvedemel
  • 3 æg
  • 250 g sukker
  • ½ tsk. salt
  • 150 g mælkechokolade
  • 150 g hvid chokolade
  • bageform, 20 x 30 cm

PYNT

  • 25 g mørk chokolade
  • 25 g mælkechokolade
  • 25 g hvid chokolade

Opskrift - sådan laver du triple-chocolate-brownie

Opskriften giver ca. 20 stykker kage 1. Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade sammen i en gryde. Pisk mel, æg, sukker og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig masse. Vend chokoladeblandingen i æggemassen med en dejskraber. Hak mælkechokolade og hvid chokolade groft, og vend det i dejen. Beklæd bageformen med bagepapir, og hæld dejen i. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Sæt gerne brownien på køl natten over. 2. PYNT: Smelt de 3 slags chokolade over vandbad i hver sin skål, og dryp smeltet chokolade over brownien, inden du skærer den ud TIP: Kagen bliver kun bedre af at overnatte en enkelt nat i køleskabet. PRØV OGSÅ: Brownie med Dumle
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også