Der er ikke noget bedre end at gumle på Dumle! Især når man støder på små stykker af dem i en intens brownie. Her får du opskriften på brownie med Dumle
25 min10 personer
Tid i alt 37 min
DET SKAL DU BRUGE
130 g smør
2 æg
200 g brun farin
100 g hvedemel
40 g god kakao
½ tsk. bagepulver
200 g Dumle
100 g hasselnøddekerner
1 bradepande, ca. 15 x 20 cm
lidt smør til bradepanden
Opskrift - sådan laver du brownie med Dumle
Tænd ovnen på 170°. Smelt smørret. Pisk æg og farin sammen med en elpisker i en skål, og rør smørret i. Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og vend det i æggemassen, lidt ad gangen. Hak Dumle groft; vend dem i dejen, og fordel dejen i den smurte bradepande. Hak hasselnødderne, og drys dem på kagen. Bag den i ovnen i 20-25 minutter, og stik en skarp kniv i midten af den for at se, om den er færdigbagt (der må dog gerne hænge lidt dej ved, så du får en tæt og fugtig brownie). Afkøl kagen, og skær den i små firkanter før servering.