Desserter

Rocky road-chokoladetærter

2. december 2015
af Sanna Kekäläinen og Mari Harjula
Foto: Sanna Peurakoski og Arto Vuohelainen
Al slags slik og nødder kan bruges! Perfekt til familiens store konfektværksted og som spiselig julegave. Få opskriften på den lækre Rocky road-chokoladetærter her

Rocky road-chokoladetærter

  Tid: 15 minutter. Afkøling: 2 timer. Antal: Ca. 12 stk.   DET SKAL DU RUGE 250 g mørk chokolade 1 dl usaltede pistacienødder 1½ dl små skumfiduser 1 dl chokoladeknapper (M&M’s)  

Opskrift - sådan laver du Rocky road-chokoladetærter

  Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Lad chokoladen afkøle let i ca. 5 minutter. Bland nødder og slik i den smeltede chokolade uden at røre for meget. Man må gerne kunne se stykker af slik gennem chokoladen. Fordel blandingen i ca. 12 cirkler på et stykke bagepapir på en stor bradepande. Dæk formen til med husholdningsfilm, uden at det rører chokoladen. Stil chokoladetærterne i køleskabet, og lad dem stivne i mindst 2 timer.   PRØV OGSÅ: Chokoladekage - verdens nemmeste