Annonce
Desserter
1. september 2021(Opdateret 01.09.21)

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Rabarber smager bedst og har den flotteste farve tidligt på sæsonen, så tøv ikke for længe med at bage denne skønne rabarbertærte!
Af: Camilla Zarah Lawes
rabarbertærte

Foto: Columbus Leth

Rabarber smager bedst og har den flotteste farve tidligt på sæsonen, så tøv ikke for længe med at bage denne skønne rabarbertærte!
1 t og 0 min6 personer

Rabarbertærte

  • 175 g blødt smør
  • 175 g hvedemel
  • 100 g sukker
  • Korn af ½ vaniljestang
  • 1½ dl havregryn
  • 1 tærteform med løs bund, 22 cm i diameter
  • Smør til formen

Fyld

  • 3 æg
  • 2½ dl cremefraiche 18 %
  • 100 g sukker
  • 100 g marcipan
  • 300 g rabarber
  • 3 spsk. rørsukker
  • 50 g kokosmel
Annonce

Opskrift - sådan laver du rabarbertærte med kokos og marcipan

  1. Tænd ovnen på 175°. Ælt smør sammen med mel, sukker, vaniljekorn og havregryn. Tryk dejen ud i en smurt tærteform.
  2. Fyld: Pisk æg, cremefraiche og sukker sammen med en gaffel. Skær marcipanen i små tern, og rør den i. Fordel blandingen oven på tærtebunden. Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem oven på tærten, og drys med rørsukker og kokos. Bag tærten i ovnen i ca. 1 time. Servér evt. rabarbertærte med cremefraiche til.

Se flere opskrifter på tærte her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.