Lækker rabarbertærte i sund version
Desserter

Rabarbertærte - i en sundere udgave

23. april 2013
af Gitte Heidi Rasmussen
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Denne rabarbertærte smager himmelsk, og det er svært at tro, at den tilmed er en sund version - tro det, prøv den!

Det skal du bruge til rabarbertærte

(8 stk.)
2 plade fillodej
50 g mandelmel
1½ dl sukker
300 g rabarber

LÆS MERE: Camilla Plums rabarbertærte

Mmm chokolade! Under opskriften har SØNDAG.dk samlet 25 fantastiske opskrifter med chokolade til dig

Sådan laver du rabarbertærte

1. Halvér dejpladerne og læg dem oven på hinanden. Læg dem på et stykke bagepapir og læg det i et ovnfast fad, ca. 18 x 24 cm.

2. Bland mandelmelet med sukker og drys halvdelen ud på dejpladerne.

3. Læg rabarberne oven på mandelsukkeret og drys resten hen over.

4. Bag tærten nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Afkøl og skær tærten i 8 lige store stykker.

LÆS MERE: Rabarber smager suverænt godt i saltede retter, så prøv denne ret med kylling og speltsalat med rabarber, se opskriften her

Læs også