Desserter

Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher

Sprøde vafler, lys chokolade og en hasselnød i midten. Man er solgt med det samme! Her får du opskriften på Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher

Tid i alt: 45 min

DET SKAL DU BRUGE

125 g hasselnødder
150 g sprøde vafler med hasselnøddecreme
175 g nøddesmørepålæg, f.eks. Nutella
¼ tsk. salt
200 g mælkechokolade

 

Opskrift - sådan laver du Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher (25-30 stk)

 
1. Rist hasselnødderne på en tør pande i 5-8 minutter, til hinderne begynder at løsne sig. Gnid hinderne af i et rent viskestykke. Afkøl nødderne. Tag 25-30 hele hasselnødder fra, og hak resten fint. Knus vaflerne til grove krummer med fingrene, og rør dem sammen med Nutella og salt. Sæt skålen på køl i 30 minutter, så cremen bliver mere fast. Tag 1 tsk. af fyldet ad gangen, og form det til en kugle omkring en ristet hasselnød. Fortsæt på samme måde med resten af fyldet. Læg kuglerne på et fad beklædt med bagepapir, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
 
2. Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Rør de hakkede hasselnødder i den smeltede mælkechokolade. Dyp de kolde vaffel-nøddekugler enkeltvis i den smeltede nøddechokolade, så de er helt dækkede, og sæt dem af på et skærebræt beklædt med bagepapir. Sæt kuglerne på køl i 30 minutter, til chokoladen er helt størknet.
 
PRØV OGSÅ: Banankage med Nutella