

Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher
DET SKAL DU BRUGE
- 125 g hasselnødder
- 150 g sprøde vafler med hasselnøddecreme
- 175 g nøddesmørepålæg, f.eks. Nutella
- ¼ tsk. salt
- 200 g mælkechokolade
Sådan laver du Nutellatrøfler med hasselnødder a la Ferrero Rocher
-
Rist hasselnødderne på en tør pande i 5-8 minutter, til hinderne begynder at løsne sig. Gnid hinderne af i et rent viskestykke. Afkøl nødderne.
-
Tag 25-30 hele hasselnødder fra, og hak resten fint.
-
Knus vaflerne til grove krummer med fingrene, og rør dem sammen med Nutella og salt.
-
Sæt skålen på køl i 30 minutter, så cremen bliver mere fast.
-
Tag 1 tsk. af fyldet ad gangen, og form det til en kugle omkring en ristet hasselnød. Fortsæt på samme måde med resten af fyldet.
-
Læg kuglerne på et fad beklædt med bagepapir, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
-
Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad.
-
Rør de hakkede hasselnødder i den smeltede mælkechokolade. D
-
yp de kolde vaffel-nøddekugler enkeltvis i den smeltede nøddechokolade, så de er helt dækkede, og sæt dem af på et skærebræt beklædt med bagepapir.
-
Sæt kuglerne på køl i 30 minutter, til chokoladen er helt størknet.
PRØV OGSÅ: Cornflakestoppe med chokolade