

Nem lakridsis med lakridskys
9. februar 2015Få 5 andre opskrifter med lakrids lige her
Lakridsis
TID: 15 MIN. + 2 TIMERS FRYSNING
Ingredienser:
2½ dl piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
1 tsk vaniljepulver
2 tsk lakridspulver
2 spsk lakridssirup
Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer, flormelis, vanilje- og lakridspulver sammen. Vend æggesnapsen i flødeskummet.
Hæld massen i en form, og vend lakridssiruppen i.
Frys isen ned.
Lakridskys
TID: 1 TIME INKL. BAGNING
CA. 30 SMÅ MARENGS
Ingredienser:
1 bæger pasteuriseret æggehvide (ca. 1¼ æggehvide)
1 dl florsukker
½ tsk eddike
1 spsk lakridspulver
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 120 grader.
Pisk hviderne stive. Vend sukker, eddike og lakridspulver i og pisk, til dejen er stiv og danner toppe.
Kom dejen i en sprøjtepose og sæt små toppe på bagepapir.
Pisk hviderne stive. Vend sukker, eddike og lakridspulver i og pisk, til dejen er stiv og danner toppe.
Kom dejen i en sprøjtepose og sæt små toppe på bagepapir.
Bag i ca. 45 min. og afkøl på en rist.
Opbevar marengskyssene i en lukket beholder, til de skal spises.
Læs også
