Minitærter med jordbær
Desserter

Minitærter med jordbær

9. juni 2010Opdateret 15. april
af Louise Dandanell Ørsted
Opskrift på en lækre og smagfulde minitærte med jordbærd, som du med fordel kan serverer for dine gæster.

Det skal du bruge

  • 250 g jordbær
  • 75 g marcipan
  • 75 flormelis
  • 1 bæger æggeblommer (2 stk.)
  • 150 g mascarpone
  • 100 g yoghurt 10%
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk citronskal
  • En pakke chokoladeskåle fra Odense Marcipan (fås bl.a. i Føtex)

Fremgangsmåde

  1. Rengør jordbærrene, dup dem tørre og halver dem.
  2. Riv marcipanen.
  3. Rør flormelis og æggeblommer sammen.
  4. Bland det med mascarpone, yoghurt og marcipan.
  5. Smag til med citronsaft og citronskal.
  6. Sæt cremen på køl.
  7. Lige før servering fordeles cremen i små chokoladeskåle, og der pyntes med jordbær.

Se flere opskrifter på tærte her.

Læs også