marcipanbrød med chokolade og appelsin
Mad

Marcipanbrød med chokolade og appelsin

4. december 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Der er brug for modspil i konfektskålen, og det er den syrlige appelsinsmag garant for. Og så tager de ingen tid at lave. Her får du opskriften på marcipanbrød med chokolade og appelsin
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • skal af 1 usprøjtet appelsin
  • 8-10 dråber appelsinolie
  • 200 g marcipan
  • 50 g mørk chokolade

Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med chokolade og appelsin (1 stk. ca. 12 skiver)

Riv appelsinskallen, og gem lidt til pynt. Ælt appelsinskal og -olie sammen med marcipan, og form massen til 1 aflangt marcipanbrød. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Overtræk marcipanbrødet med smeltet chokolade, f.eks. ved at pensle det på, og drys med appelsinskal. Sæt på køl, til chokoladen er stivnet, og skær herefter marcipanbrødet i skiver. TIP: Appelsinolie kan købes i helsekostforretninger og specialbutikker. PRØV OGSÅ: Træstammer med marcipan, nougat og pistacie
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også