Mangosorbet med passionsfrugt
Desserter

Mangosorbet med passionsfrugt

19. februar 2015Opdateret 3. april
af Giite Heidi Rasmussen
Opskriften indeholder kun 274 kcal

Ingredienser (4 pers)

  • 150 g sukker
  • 1 dl vand
  • 500 g mango
  • 4 passionsfrugter

Tid: 15 min.+ afkøling + indfrysning: ca. 2 timer

Fremgangsmåde

  1. Bring sukker og vand i kog og kog, til sukkeret er opløst.
  2. Tilsæt mango, skåret i terninger, og sæt det til afkøling.
  3. Blend massen med en stavblender, og frys sorbeten i en ismaskine, til den er fast og cremet. Har du ingen ismaskine, sættes puréen i fryseren og indfryses under jævnlig omrøring.
  4. Kugl sorbet op og fordel passionsfrugt hen over. Server straks.

Få flere opskrifter på is her.

Læs også