Desserter

Mangosorbet med passionsfrugt

19. februar 2015
af Giite Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskriften indeholder kun 274 kcal

Tid: 15 min.+ afkøling + indfrysning: ca. 2 timer 

4 pers.

Ingredienser:

150 g sukker

1 dl vand

500 g mango

4 passionsfrugter

Fremgangsmåde:

1. Bring sukker og vand i kog og kog, til sukkeret er opløst. 

2. Tilsæt mango, skåret i terninger, og sæt det til afkøling. 

3. Blend massen med en stavblender, og frys sorbeten i en ismaskine, til den er fast og cremet. Har du ingen ismaskine, sættes puréen i fryseren og indfryses under jævnlig omrøring. 

4. Kugl sorbet op og fordel passionsfrugt hen over. Server straks.

Energiindhold:

Energi pr. portion: 274 kcal. 

Fordelt på: protein 2%, 

kulhydrat 95%, fedt 3%

Prøv også den lette jordbær-banan-softice 

Eller den uimodståelige men fedtfattige Bounty-is

Læs også